SAFe® Alliance mellem ConCor og Metier

Leading SAFe®, SAFe® Scrum Master og meget mere...

ConCor og Metier er gået sammen om at udbyde SAFe® kurser i Danmark, for at trække på hinandens styrker og derved kunne tilbyde SAFe® kurser, hvor det faglige udbytte bliver endnu højere.

”Vi ved af erfaring at de kurser der giver bedst udbytte, er de kurser hvor kursisterne kommer fra mange forskellige roller og virksomheder. Sammen har Metier og ConCor et bredt netværk inden for SAFe® i Danmark, og vi vil derfor kunne skabe nogle virkelig unikke SAFe® kurser”, siger direktør i Metier, Maria Kähler

Når ConCor og Metier sammen leverer SAFe® kurser, så er det resultatet af længere tids samarbejde og god relation mellem de to virksomheder.

Når vi bevæger os på SAFe® scenen i Danmark, så er både ConCor og Metier huse, som har en dyb faglig indsigt, og det er den faglighed vi i fællesskab bringer i spil – til glæde for vores fælles netværk og kunder”, Jesper Mikkelsen, Partner i ConCor.

Dette nye samarbejde dækker i første omgang Leading SAFe® kurser og SAFe® Scrum Master kurser, men senere vil der også blive mulighed for at tage SAFe® for Teams, SAFe® Product Owner og SAFe® DevOps. i forbindelse med vores nye alliance.

Læs mere og tilmeld dig vores kommende Metier/ConCor Alliance kurser:


Du kan også læse om vores samarbejde på Metiers hjemmeside:
https://www.metier.dk/concor-metier-safe-alliance/

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte Jesper Mikkelsen på:

Tlf. 2972 2912
Mail: jm@concor.dk
https://www.linkedin.com/in/jespermikkelsen1/
 

ConCor A/S

Kirkebjerg Allé 84
2605 Brøndby
CVR: 10 13 82 56


Du kan kontakte os på

(+45) 43 47 00 15

consulting@concor.dk

Følg os på LinkedIn

ConCor sponsorerer


Cookie- og privatlivspolitik