ConCor mander op på Salesforce

ConCor styrker organisationen med Salesforce-arkitekten Michel Hansen som partner på Salesforceområdet for at understøtte ConCors vækstplaner på Salesforce-området.

Michel har mangeårig erfaring med Salesforce hos flere store og mellemstore virksomheder som senior konsulent og platformsarkitekt.

Michels fokus og styrker er konfiguration og teknisk arkitektur indenfor core Salesforce dvs. Sales, Service og Community Clouds herunder integrationsarkitektur til øvrige applikationer i systemlandskabet. Desuden tilbydes rådgivning i at planlægge og visualisere Salesforce rejsen så kunderne opnår maksimal forretningsmæssig værdi af standardfunktionerne uden at miste overblikket undervejs. 

 - Så har du brug for hjælp til virksomhedens Salesforce-implementering, så har du måske brug for en dygtig arkitekt som Michel. Læs mere om ConCor's Salesforce-fokus her.

Og Michel glæder sig at hjælpe kunderne:

"Jeg synes det er et uhyre spændende og relevant spændingsfelt mellem en standardplatform (Salesforce) og de agile organisationer, som ConCor har et stort fokus på og at få disse to ting til at fungere i et gyldent samspil. Derudover glæder jeg mig til at hjælpe kunderne med at lave den bedst mulige arkitektur på Salesforce. Mit udgangspunkt er at man skal gå efter at benytte standard så meget som muligt og dermed specialudvikle mindst muligt på Salesforce-installationen. ConCor tilbyder desuden en masse erfaringer og best practices som effektivt bibringer kunderne et langsigtet afkast af deres Salesforce implementeringer.”
Kontakt mig meget gerne hvis I har brug for hjælp til Salesforce. Gælder både eksisterende installationer og hvis du overvejer Salesforce. Vi har dansktalende konsulenter klar til at hjælpe.

Jesper Mikkelsen

jm@concor.dk

2972 2912


 

ConCor A/S

Kirkebjerg Allé 84
2605 Brøndby
CVR: 10 13 82 56


Du kan kontakte os på

(+45) 43 47 00 15

consulting@concor.dk

Følg os på LinkedIn

ConCor sponsorerer


Cookie- og privatlivspolitik